Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 7 εκατομμύρια οι παίκτες του The Finals κατά την διάρκεια της open beta

*
Η open beta για το The Finals ολοκληρώθηκε και η Embark Studios δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την επιτυχία της. Σύμφωνα με δημοσίευσή της στα social media, 7,5 εκατομμύρια παίκτες έτρεξαν το παιχνίδι κατά την διάρκεια της open beta.

"Μια αξέχαστη εβδομάδα για εμάς - 7,5 εκατομμύρια contestants μπήκαν στην αρένα. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στη δουλειά μας, να διορθώσουμε τα bugs και να φέρουμε και άλλες βελτιώσεις" αναφέρει η εταιρία.


Σύμφωνα με το Steam Charts, στο παιχνίδι υπήρχαν 264.874 ταυτόχρονοι παίκτες. Αν και δεν υπάρχουν νούμερα για τις κονσόλες, το Insider Gaming θεωρεί πως το peak ήταν μεγαλύτερο σε αυτές τις πλατφόρμες.

Ωστόσο η open beta του The Finals δεν ήταν απόλυτα χαρμόσυνο γεγονός για την Embark καθώς δέχτηκε μεγάλη κατακραυγή αφού παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε AI για τα voiceovers.

To The Finals είναι ένα free-to-play first person shooter που θα κυκλοφορήσει για PC (Steam), Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*