Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 70 εκατομμύρια παίκτες έχουν δοκιμάσει το The Sims 4

*
Η EA ανακοίνωσε πως το The Sims 4 έχει φτάσει σε πάνω από 70 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Ο τίτλος του 2014 φαίνεται πως έσπασε έτσι ρεκόρ για τη σειρά που μετράει ήδη 23 χρόνια στη βιομηχανία του gaming. Το ενδιαφέρον είναι πως το The Sims 4 έκανε άλλα 16 εκατομμύρια παίκτες να το δοκιμάσουν από τη στιγμή που μετατράπηκε σε free-to-play τον Οκτώβριο του 2022 και ο μέσος αριθμός των εβδομαδιαίων χρηστών του ανέβηκε κατά 53%. To Growing Together είναι το τελευταίο του πακέτο επέκτασης και διατέθηκε τον Μάρτιο, πετυχαίνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό πωλήσεων τις πρώτες ημέρες διάθεσης. Ο τίτλος κυκλοφόρησε αρχικά για το PC τον Σεπτέμβριο του 2014 και μετέπειτα έκανε το βήμα προς τους Mac το 2015 και τα PS4 και Xbox One το 2017. Μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019 είχε αποφέρει 1 δισεκατομμύριο στα ταμεία της ΕΑ και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 το είχαν δοκιμάσει 33 εκατομμύρια παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*