Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από το μισό προσωπικό της Scavengers Studio έχασε τη δουλειά του

*
Μαζίκες απολύσεις στη Scavengers Studio, developer του Season: A Letter to the Future αναφέρουν πρώην στελέχη του studio. Ο 3D artist της Scavengers, Mathieu Sauve Leroux κοινοποίησε μέσω του Linkedin ότι απολύθηκε μαζί με τους "περισσότερους συναδέλφους του" στις 21 Ιουνίου. Άλλοι υπάλληλοι της Scavengers έχουν αναδημοσιεύσει το μήνυμα του Leroux, έκαναν δικές τους αναρτήσεις ή άλλαξαν την κατάστασή τους στο Linkedin σε "open to work".

Σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο και streamer Gauthier 'Gautoz' Andres, πάνω από το μισό προσωπικό του studio, που απασχολούσε περίπου 40 άτομα, απολύθηκε. Πρόσθεσε ότι ο πρώτος τίτλος του στούντιο, Season: A Letter to the Future, πούλησε 60.000 αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Ιανουάριο, αριθμός μικρός για να καλυφθεί το κόστος του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*