Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρά την υποστήριξη από τη Sony, έβαλε λουκέτο η Deviation Games

*
Η Deviation Games, ένα studio με έδρα στο Los Angeles είναι το "νεότερο" θύμα της λαίλαπας που σαρώνει τη βιομηχανία των video games. Ιδρύθηκε το 2020 από τους βετεράνους του Call of Duty, Dave Anthony και Jason Blundell και το 2021 ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα επανασταστικό AAA original IP, σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment.

"Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το κλείσιμο της Deviation Games", δήλωσε η επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινων πόρων και διαδικασιών της Deviation Games, Kriste Stull, σε μια ανάρτησή του στο LinkedIn. "Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου σε όλη την ομάδα μας. Σας ευχαριστούμε για όλη τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη συνεισφορά σας στη Deviation. Είμαι απίστευτα ευγνώμων για την ευκαιρία να δουλέψω με τον καθένα από εσάς".


Σύντομα, η Deviation Games θα πραγματοποιήσει ένα event για το προσωπικό που επηρεάζεται από αυτήν την απόφαση, στο οποίο προσκαλεί όλες τις εταιρείες με "ανοικτές" θέσεις εργασίας να να παραβρεθούν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*