Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρά τις φήμες που κυκλοφορούν χρόνια, δεν υπάρχει remake του Bloodborne υπό ανάπτυξη

*
Οι fans των τίτλων της FromSoftware και ειδικότερα του Bloodborne περιμένουν εδώ και χρόνια κάποια ενημέρωση σχετικά με remaster ή και remake του action RPG που κυκλοφόρησε το 2015. Δέκα χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το Bloodborne παραμένει “κλειδωμένο” στο PlayStation 4, μην έχοντας λάβει κανένα next-gen upgrade για το PlayStation 5, ούτε port για PC.

Καθώς πλησιάζουμε στην δέκατη επέτειό του τον προσεχή Νοέμβριο, πολλοί fans ελπίζουν σε κάποια σχετική ανακοίνωση. Τώρα, ο αξιόπιστος insider Jeff Grubb έρχεται να τους απογοητεύσει, λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα έχει ακούσει από πολλές διαφορετικές πηγές πως δεν υπάρχει κανένα πλάνο για remaster ή remake του Bloodborne. «Δε συμβαίνει απολύτως τίποτα με το Bloodborne, οπότε μην περιμένετε κάτι» δήλωσε ο ίδιος.

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*