Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρακολουθήστε ένα εξαιρετικό demake της εισαγωγής του Cyberpunk 2077 για SEGA CD (video)

*
Ο χρήστης του Reddit, "DisketteDetective" δημιούργησε ένα εξαιρετικό demake της εισαγωγής του Cyberpunk 2077. Για πρώτη φορά, θα πάρετε μια ιδέα για το πως θα φαινόταν το παιχνίδι της CD Projekt RED σε SEGA CD. To σχετικό cinematic είναι ακρβώς ό,τι θα περίμενε κάποιος από ένα τίτλο του SEGA CD και συνοδεύεται από μια οθόνη μενού που θα ταξιδέψει τους παλαιότερους gamers σε ρομαντικές εποχές. Επιπλέον, υπάρχει και ένα παράθυρο επιλογής χαρακτήρα, κάτι που θυμίζει τη σειρά Streets of Rage.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί για PC, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5 και PS4. Από την άλλη, το SEGA CD ήρθε στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 1993 και ουσιαστικά είναι μια συσκευή CD-ROM για το SEGA Mega Drive.

CYBERPUNK 2077 [1993] / Sega CD / Intro / Title Screen / Character Select
byu/DisketteDetective incyberpunkgame
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*