Αν και η Square Enix είχε προηγουμένως εξετάσει το ενδεχόμενο μετάβασης στην Unreal Engine 5, ο Hamaguchi δήλωσε ότι οι εκτεταμένες προσαρμογές της ομάδας στην Unreal Engine 4 έκαναν πιο πρακτικό να συνεχίσουν με ένα οικείο, βελτιστοποιημένο περιβάλλον.
Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει μια ομαλότερη μετάβαση στο τελικό κεφάλαιο, ικανοποιώντας παράλληλα τις προσδοκίες των παικτών για έγκαιρη κυκλοφορία. Επιβεβαίωσε επίσης ότι ο τίτλος του τρίτου παιχνιδιού έχει ήδη οριστικοποιηθεί από τον creative director Tetsuya Nomura.
Η απόφαση αυτή μπορεί να καθησυχάσει περαιτέρω τους παίκτες ότι και τα τρία παιχνίδια μπορούν να κυκλοφορήσουν με επιτυχία σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Nintendo Switch 2.
Leon Must Die Forever: Κυκλοφόρησε το minigame του Resident Evil Requiem (trailer)



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity