Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παραμένουν τα τεχνικά προβλήματα στο cloud gaming, λέει η Sony

*
Ο CEO της Sony, Kenichiro Yoshida, αναφέρει ότι συνεχίζουν να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στα παιχνίδια που βασίζονται σε cloud, χαρακτηρίζοντας την τεχνολογία "πολύ ζόρικη".

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Yoshida είπε ότι η Sony θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει "διάφορες επιλογές" στο μέλλον για το streaming τίτλων του PlayStation μέσω του Internet.


"Θεωρώ ότι το ίδιο το cloud είναι ένα καταπληκτικό επιχειρηματικό μοντέλο, αλλά όταν πρόκειται για παιχνίδια, οι τεχνικές δυσκολίες είναι υψηλές", είπε ο Yoshida, επικαλούμενος την καθυστέρηση, η οποία αναφέρεται στον χρόνο που χρειάζεται για μια ενέργεια που εισάγεται στο χειριστήριο να αντικατοπτριστεί στην οθόνη ως το μεγαλύτερο ζήτημα. "Έτσι θα υπάρξουν προκλήσεις στο cloud gaming, αλλά θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις".

Ο Yoshida τόνισε επίσης ότι λόγω της κυμαινόμενης δημοτικότητας των video games κατά τη διάρκεια της ημέρας, για παράδειγμα, ένας μεγάλος αριθμός παικτών που συνδέονται μαζικά όταν τελειώσουν την εργασία τους, είναι οικονομικά αναποτελεσματικό να λειτουργείς όταν υπάρχουν λίγοι παίκτες και ότι αντίθετα, ένας μεγάλος αριθμός παικτών που που συνδέονται ταυτόχρονα θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα απόδοσης.

Αναφερόμενος σε αυτές τις περιόδους ηρεμίας τις χαρακτήρισε ως σκοτεινές και σημείωσε πως αποτελούν πρόβλημα για το cloud gaming, τόσο για τη Microsoft, όσο και για τη Google, αλλά ήταν σημαντικό ότι μπορέσαμε να χρησιμοποιηθούν αυτές οι περίδοι για την "εκπαίδευση" του AI.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*