Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράπονα από παίκτες για ελλείψεις στο Counter-Strike 2

*
Το Counter-Strike 2 έγινε επίσημα διαθέσιμο για όλους του PC gamers και ξεκίνησαν τα παράπονα για χαρακτηριστικά που απουσιάζουν, παρά τα νέα εφέ για τον καπνό και το νερό, τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων για αντικείμενα που αποκτήθηκαν κατά λάθος και τους ανανεωμένους χάρτες.

Ο χρήστης του Reddit, cosmictrigger01 έκανε έναν κατάλογο με αρκετές από τις "ελλείψεις" στις οποίες περιλαμβάνονται οι χάρτες και τα modes που δεν υπάρχουν, η απουσία των player-made workshop maps, μη υποστήριξη για Mac, η υποβάθμιση της βελτιστοποίηση της απόδοσης και πολλά άλλα.


This is really disappointing
byu/cosmictrigger01 inGlobalOffensive


Ο streamer Anomaly έγραψε κάτι παρόμοιο στο Twitter: “Βασικά το κυκλοφόρησαν χωρίς ΝΕΟ περιεχόμενο. Και λογικά για να μην χωρίσουν το κοινό, αφαίρεσαν τελείως το CS:GO, οπότε το μόνο παιχνίδι που έμεινε είναι το βεβιασμένο CS2. Πολύ περίεργο πώς όλη η διαφημιστική εκστρατεία των τελευταίων εβδομάδων οδηγεί σε… βασικά τίποτα".



Ο επαγγελματίας παίκτης του Counter-Strike, Robin “ropz” Kool ήταν πιο μετρημένος στα λόγια του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο HLTV. “Ο τίτλος είναι playable, οπότε όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο σίγουρα κάνουν λάθος", είπε ο ropz, που πρόσθεσε όμως ότι "δεν είναι ακόμα έτοιμο για competitive matches". Θεωρεί πάντως ότι το να δείξει κάποιος εμπιστοσύνη στο παιχνίδι είναι ο κύριος τρόπος για να προχωρήσει κάποιος.

Ένας άλλος χρήστης του Reddit αναφέρει πως βλέπει πολλούς να διαμαρτύρονται για την απουσία modes όπως το Danger Zone, το Demolition και το Flying Scoutsman. Ο ίδιος συμπληρώνε: “Έχω δει περισσότερα παράπονα για αυτά τα modes, παρά συζητήσεις για αυτά πέντε και πλέον χρόνια μετά τη στιγμή που έγιναν διαθέσιμα".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*