Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράπονα από τον διευθυντή της EA Japan για το πράσινο φως στο Stellar Blada και το "κοψιμο" του Dead Space

*
Ο γενικός διευθυντης της EA Japan άσκησε κριτική στο ιαπωνικό ratings board καθώς πιστεύει πως έγιναν διακρίσεις στην αξιολόγηση του Dead Space και του Stellar Blade. Το Stellar Blade έλαβε αξιολόγηση CERO D κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αγοραστεί μόνο από παίκτες άνω των 17 ετών, εκτός αν υπάρχει γονική συναινεση. Αυτό ενόχλησε τον γενικό διευθυντή της EA Japan, Shaun Noguchi, μιας και η αρμόδια επιτροπή της χώρας αρνήθηκε να αξιολογήσει το remake του Dead Space, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία. O Noguchi υποστηρίζει ότι η βία που απεικονίζει είναι παρόμοια με αυτή που υπάρχει στο Stellar Blade.

Για να αποδείξει ότι έχει δίκιο, ανάρτησε μια σειρά από εικόνες στο X. Επίσης έγραψε:


"Τι εννοείς CERO;", πριν συμπληρώσει ότι διασκέδασε με το demo του Stellar Blade.

"CERO, είπες ότι το Dead Space δεν ήταν καλό γιατί ήταν ορατή η διατομή των κατεστραμμένων μερών και των εσωτερικών οργάνων. Αλλά εδώ μπορείτε να δείτε τόσο τις διατομές όσο και το εσωτερικό, οπότε δεν είμαι πεπεισμένος ότι χρησιμοποιείτε το CERO D".

"Απλώς να προσθέσω κάτι για να αποφύγω οποιαδήποτε παρεξήγηση, δεν έχω κάποια προκατάληψη για το Stellar Blade", εξήγησε. "Ήταν διασκεδαστικό και σας συνιστώ να το αγοράσετε".

"Αυτό είναι καθαρά ένα παράπονο για την ασάφεια της διαδικασίας αξιολόγησης στην Ιαπωνία και μπορώ να δώσω πολλά παραδείγματα της ασάφειας που επικρατεί στη διαδικασία αξιολόγησης και για άλλους τίτλους". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*