Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράπονα από τους fans του The Dark Pictures Anthology για τις μεγάλες καθυστερήσεις των bug fixes

*
Οι fans της σειράς The Dark Pictures Anthology της Supermassive Games, είναι δυσαρεστημένοι με τους χρόνους αναμονής για σοβαρά fixes σε προηγούμενους τίτλους. Το Man of Medan και το Little Hope ενημερώθηκαν στις 28 Σεπτεμβρίου 2022, με την προσθήκη ρυθμίσεων δυσκολίας, προειδοποιήσεων για τα QTE και άλλες επιλογές προσβασιμότητας. Μάλιστα οι κάτοχοι του πρώτου απόκτησαν πρόσβαση σε ένα νέο κεφάλαιο. Το κακό είναι ότι τα updates αυτά έφεραν μαζί τους και μια σειρά από bugs, με πολλούς παίκτες να διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν ή να προχωρήσουν από ένα σημείο και μετά.

Στις 17 Οκτωβρίου, με ανακοίνωσή της η ομάδα ανάπτυξης ενημέρωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα αυτά, όπως και μερικά άλλα και εργάζεται με σκοπό τη δίορθωσή τους. Όμως, σχεδόν 1,5 μήνα μετά, οι παίκτες ακόμα περιμένουν.


Το roll back δεν είναι δυνατό στις κονσόλες όπως συμβαίνει με τις εκδόσεις των τίτλων στο Steam, οπότε αν είστε από όσους έχουν παράπονα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε προς το παρόν είναι επιπλέον υπομονή.

Από πλευράς της, η Supermassive Games συνεχίζει να σημειώνει ότι εργάζεται ασταμάτητα για την εξάλλειψη των όποιων θεμάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*