Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράταση για το εμπορικό σήμα του Goldeneye εν μέσω φημών για remaster

*
Νέα παράταση πήρε το εμπορικό σήμα Goldeneye και ο όρος μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιείται για “downloadable electronic game software”. Το παραπάνω έρχεται εν μέσω φημών σχετικά με την κυκλοφορία ενός HD remaster για το 007 Goldeneye HD. Η καταχώρηση πραγματοποιήθηκε από την Danjaq, LLC, την εταιρία που έχει στην ιδιοκτησία της πολλά εμπορικά σήματα για αντικείμενα και χαρακτήρες του James Bond franchise.

Στο παρελθόν το Goldeneye 007 αποτελούσε κάτι σαν νομικό εφιάλτη, όσον αφορά τη μεταφορά του σε μοντέρνα συστήματα, μιας και θεωρητικά έπρεπε να παρθεί η έγκριση των Nintendo, Microsoft και MGM. Φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια ζωής για τη σειρά James Bond και έχουν αυξηθεί η προσδοκίες για μια νέα κυκλοφορία video game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*