Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παράταση ως τον Οκτώβριο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Microsoft και Activision Blizzard

*
Η Microsoft και η Activision Blizzard συμφώνησαν να παρατείνουν την προθεσμία για να ολοκληρωθεί η μεταξύ τους συμφωνία, ως τις 18 Οκτωβρίου 2023.

Η CCO και EVP του τμήματος Corporate Affairs της Activision Blizzard, Lulu Cheng Meservey έγραψε στο Twitter: “Δεδομένων των εγκρίσεων από τις ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο και της πεποίθησης των εταιρειών ότι η CMA αναγνωρίζει πλέον ότι υπάρχουν διαθέσιμα μέσα για να ανταποκριθούν στις ανησυχίες της στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα διοικητικά συμβούλια της Activision Blizzard και της Microsoft έχουν εξουσιοδοτήσει τις εταιρείες να μην τερματίσουν τη συμφωνία πριν τις 18 Οκτωβρίου".




Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer πρόσθεσε: “Η Microsoft και η Activision Blizzard έδωσαν παράταση στην προθεσμία για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου. Είμαστε αισιόδοξοι για την επιτυχή έκβαση και ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε περισσότερα παιχνίδια, σε πιο πολλούς παίκτες, οπουδήποτε".

Αν η συμφωνία δεν ολοκληρωθεί ως τις 29 Αυγούστου 2023 και τερματισμούν οι προσπάθειες, η Microsoft θα πληρώσεις στην Activision Blizzard το ποσό των $3,5 δισ. Αν η συμφωνία δεν ολοκληρωθεί ως τις 15 Σεπτεμβρίου, το ποσό αυξάνεται στα $4,5 δισ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*