Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρελθόν για την The Initiative o game director του Perfect Dark

*
Ο Dan Neuburger, game director του Perfect Dark, εγκατέλειψε τη θέση του στην The Initiative. Σύμφωνα με το προφίλ του στο LinkedIn, ο Neuburger έφυγε από το studio τον περασμένο μήνα, έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια καριέρας. Προηγούμένως είχε εργαστεί στην Crystal Dynamics, για το reboot της σειράς Tomb Raider, που συνεργάζεται με την The Initiative για το remake του Perfect Dark.

Προς το παρόν, ο Neuburger δεν έχει ανακοινώσει τα επόμενα βήματά του και η The Initiative δεν φαίνεται να έχει ορίσει τον αντικαταστάτη του.


Είναι η δεύτερη αποχώρηση υψηλόβαθμου στελέχους του Perfect Dark το τελευταίο έτος. Είχε προηγηθεί εκείνη του design director Drew Murray, ο οποίος επέστρεψε στην Insomniac Games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*