Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πατέντα της Microsoft ίσως επιτρέψει την αναπαραγωγή φυσικών εκδόσεων τίτλων σε digital only κονσόλες

*
Μια νέα πατέντα της Microsoft θα επιτρέπει την πιστοποίηση παιχνιδιών σε ψηφιακή μορφή, που στη συνέχεια θα μπορούν να προστεθούν σε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη του Xbox. Η διαδικασία προβλέπει ότι οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εξωτερικό disc drive, στην περίπτωση αυτή ένα Xbox One, προκειμένου να επιβεβαιώνεται ότι έχουν στην κατοχή τους ένα παιχνίδι. Στη συνέχεια θα μπορούν να αναπαράγουν την ψηφιακή του έκδοση, σε μια κονσόλα όπως το Xbox Series S.

Δεν είναι βέβαιο αν το παραπάνω θα αποτελεί μόνιμη ή προσωρινή λύση η οποία θα πρέπει να επαναληφθεί. Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο πιθανή, διαφορετικά ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να δανείζεται ένα παιχνίδι, να το πιστοποιεί και στη συνέχεια να το χρησιμοποιεί σε ψηφιακή μορφή, δίχως να έχει πληρώσει το παραμικρό.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*