Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Paul Eiding: O συνταγματάρχης Roy Campbell του Metal Gear Solid αντιδράει στη χρήση της φωνής του δίχως άδεια

*
Ο Paul Eiding, που υποδύθηκε στον συνταγματάρχη Roy Campbell στο Metal Gear Solid, μίλησε για τη χρήση της φωνής του χωρίς άδεια, συμπεριλαμβανομένων δημιουργιών με τη βοήθεια AI. Ο Eiding, βρίσκεται επίσης πίσω από χαρακτήρες της σειράς Fallout και του Shin Megami Tensei 5 και τονίζει ότι εάν κάποιος δεν έχει γραπτή άδεια να χρησιμοποιήσει τη φωνή του, τότε "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ".

"Αυτό είναι παραβίαση των νόμιμων δικαιωμάτων μου και πραγματικό χαστούκι στο πρόσωπο", έγραψε ο Eiding.




Παρόμοια αντίθεση και από την Erica Lindbeck, που έχει δανείσει τη φωνή της σε χαρακτήρες όπως η Black Cat (Felicia Hardy) στο Marvel's Spider-Man και η Cassie Cage στο Mortal Kombat 11. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TheGamer, η φωνή της Lindbeck χρησιμοποιήθηκε στο στη εισαγωγή του Welcome to the Internet του Bo Burnham, που δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας AI. Το τραγούδι ερμηνεύεται από τη Futaba Sakura, την οποία υποδύεται η Lindbeck στο Persona.

Αντιδρώντας σε αυτό, η Lindbeck ζήτησε από τους followers της να αναφέρουν παρόμοιο περιεχόμενο που εντοπίζουν στο διαδίκτυο. Ως απάντηση, ο δημιουργός κατηγόρησε τη Lindbeck για εκστρατία μίσους με ασήμαντη αφορμή. Επιπλέον, ο λογαριασμός του Burnjam στο Twitter αποκλείστηκε, με την κατηγορίας της παραβίασης των κανονισμών της πλατφόρμας.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*