Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε παιχνίδια ακύρωσε η Bandai Namco, που περιορίζει τις κυκλοφορίες της

*
Η Bandai Namco αποκάλυψε πρόσφατα πως χρειάστηκε να προβεί στην ακύρωση της ανάπτυξης πέντε τίτλων (τουλάχιστον) ώστε να επικεντρωθεί σε πιο σημαντικά projects.

Η παραπάνω είδηση προέκυψε μετά την ανακοίνωση των τελευταίων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας. Η ίδια δήλωσε πως υπέστη ζημία μετά από πτώση των πωλήσεων κατά σχεδόν 9% καθώς και πτώση των εσόδων κατά 96,5%, συγκριτικά με την ίδια περίοδο του περασμένου έτους. Οι απαιτήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν μετά τις πωλήσεις του Elden Ring το οποίο μέσα σε ένα χρόνο σημείωσε περισσότερο από 20 εκατομμύρια αντίτυπα.


Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε σε πρόσφατο Q&A πως η Bandai Namco επιδιώκει να αλλάξει τη δομή της ανάπτυξης και να περιορίσει τον αριθμό των projects με σκοπό να δώσει έμφαση στην ποιότητα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*