Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε παιχνίδια ακύρωσε η Wizards of the Coast, ιδιοκτήτρια του Dungeons & Dragons

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η Wizards of the Coast ιδιοκτήτρια του Dungeons & Dragons IP, ακύρωσε πέντε παιχνίδια που δεν είχαν ανακοινωθεί. Η εταιρία φέρεται να μειώνει τον πήχη των προσδοκιών της όσον αφορά την πορεία της στον χώρο των video games και ταυτόχρονα κατάργησε 15 ρόλους στο εσωτερικό της. Πάντως, όσοι επηρεάζονται από αυτή την απόφαση της Wizards of the Coast θα έχουν την ευκαιρία να επαναπροσληφθούν σε άλλες θέσεις στην εταιρεία. Πάντως, με δήλωσή της στο Bloomberg, η Wizards of the Coast τονίζει πως παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη video games παρά τις παραπάνω εξελίξεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό ποια παιχνίδι ακυρώθηκαν, όμως το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι, μεταξύ άλλων, προέρχονται από την Otherside Entertainment και τη Hidden Path Entertainment. Η πρώτη είχε στο παρελθόν βοηθήσει στην ανάπτυξη του System Shock 3 για λογαριασμό της Starbreeze και η δεύτερη είχε στα σκαριά ένα RPG που διαδραματίζεται στον κόσμο του Dungeons & Dragons.


Πάντως το Baldur's Gate 3 δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις εξελίξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*