Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέρασε πολύς καιρός δίχως μεγάλο first party game του Xbox, παραδέχεται ο Phil Spencer

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, αναγνωρίζει ότι το 2022 ήταν μια χρονιά δίχως κάποια σπουδαία κυκλοφορία first party από πλευράς Microsoft, υποστηρίζει όμως ότι το 2023 η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά. Ως το τέλος του 2022, τα παιχνίδια των Xbox Game Studios για το τρέχον έτος θα είναι πέντε, όμως από αυτά μόνο ένα, το Pentiment της Obsidian είναι ένα νέο παιχνίδι που αναπτύχθηκε στο εσωτερικό της εταιρείας. Τα άλλα είναι το As Dusk Falls, ένα expansion του Forza Horizon 5, η επανακυκλοφορία του Age of Empires II: Definitive Edition και το Grounded, επίσης της Obsidian, που βρίσκεται σε φάση Game Preview εδώ και δύο χρόνια.

"Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο, ότι έχει περάσει καιρός από τότε που κυκλοφορήσαμε κάτι που ο κόσμος θεωρεί μεγάλο first-party game", δήλωσε ο Phil Spencer στο Same Brain videocast.


"Μπορεί να έχουμε τις δικαιολογίες μας λόγω του Covid και άλλων πραγμάτων, αλλά στο τέλος ξέρω ότι οι άνθρωποι επενδύουν στην πλατφόρμα μας και θέλουν να έχουν υπέροχα παιχνίδια".

Ο Spencer συνέχισε ισχυριζόμενος ότι το lineupτου 2023 για το Xbox θα είναι πολύ πιο δυνατό και ότι οι καθυστερήσεις στην παραγωγή που προκλήθηκαν από πανδημία, που οδήγησαν στην μεταφορά του λανσαρίσματος του Starfield το 2023, είναι πλέον παρελθόν.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για το 2023 και έχουμε μιλήσει για παιχνίδια που έρχονται", είπε. "Αυτά τα παιχνίδια βρίσκονται σε καλό δρομο [και] έχουμε ξεφύγει από αυτό που προκάλεσε ο Covid στο πρόγραμμα παραγωγής.

"Και ως κλάδος έχουμε λιγότερα παιχνίδια αυτές τις γιορτές από ό,τι είχαμε εδώ και χρόνια, αν ληφθούν υπόψη μόνο οι νέες κυκλοφορίες. Το Call of Duty ήρθε, το God of War έρχεται – που είναι υπέροχο – η Nintendo είχε μια καλή χρονιά. Αλλά γενικά θα έλεγα ότι ήμασταν λίγο χαλαροί".

"Αλλά κοιτάζω το 2023 και έρχεται μια μεγάλη σειρά παιχνιδιών, για τα οποία είμαι ενθουσιασμένος. Η κυκλοφορία των πρώτων first party παιχνιδιών για το Xbox από τη Bethesda, όπως το Redfall και Starfield, θα είναι κάτι συναρπαστικό".

Ο Spencer συνέχισε ισχυριζόμενος ότι το Xbox έκανε "πολύ περισσότερη δουλειά" σε PC και ότι σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει ένα μεγάλο update για το Xbox app.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*