Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιεχόμενο με βία, αίμα και χυδαίο χιούμορ θα δέχεται το Roblox

*
Το Roblox ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να κάνει αποδεκτό περιεχόμενο που απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Ως τώρα οι κατήγορίες ήταν- Για όλες τις ηλικίες, 9+ και 13+, με την 17+ να προστίθεται το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις ενημερωμένες ηλικιακές αξιολογήσεις, το περιεχόμενο άνω των 17 ετών μπορεί να περιέχει «έντονη βία, ρεαλιστικές απεικονίσεις αίματος, μετρίως χυδαίο χιούμορ, ρομαντικά θέματα, περιεχόμενο τζόγου στο οποίο κάποιος δεν μπορεί να ποντάρει και/ ή παρουσία αλκοόλ».


"Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ηλικιακή ομάδα στο Roblox είναι οι 17 έως 24 ετών και το 2022, το 38% των καθημερινών ενεργών χρηστών μας ήταν 17 ετών και άνω", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείες. "Ως φυσική εξέλιξη, τώρα επιτρέπουμε στους δημιουργούς να προσθέτουν περιεχόμενο ειδικά για αυτό το κοινό".

"Θέλουμε το Roblox να προσομοιώνει και να υπερβαίνει ό,τι είναι δυνατό στον πραγματικό κόσμο. Για παράδειγμα, όταν μια οικογένεια παρακολουθεί ένα αθλητικό γεγονός, υπάρχει κάτι για να κάνει ο καθένας. Αλλά ορισμένες από αυτές τις περιοχές μπορεί να είναι εκτός ορίων για τους νέους. Καθώς μεγαλώνουν, όμως, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές και θέλουμε να αναπαράγουμε αυτή τη δυναμική στο Roblox".

"Τώρα, οι δημιουργοί θα μπορούν να προσφέρουν εμπειρίες για άτομα άνω των 17 ετών που έχουν "πιο ώριμα" θέματα και ιστορίες όπως σε τηλεοπτικές εκπομπές ή stand-up comedy. Αυτές οι εμπειρίες μπορεί να περιέχουν περισσότερη βία, αίμα ή χυδαίο χιούμορ".

Οι παίκτες δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο άνω των 17 ετών εκτός αν επαληθεύσουν την ηλικία τους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της ταυτότητάς τους και βγάζοντας μια selfie (για να αποδεικνύεται ότι ο παίκτης ταιριάζει με τη φωτογραφία στην ταυτότητα).

Η Roblox ισχυρίζεται ότι μόλις επαληθευτεί η ηλικία ενός χρήστη, απορρίπτει τα δεδομένα των εγγράφων και κάνει ανώνυμη την ταυτότητά του.

Οι δημιουργοί του Roblox μπορούν να αρχίσουν να υποβάλλουν εμπειρίες για 17+ από τώρα, με τη Roblox να λέει ότι θέλει αυτές «να είναι ασφαλείς και πολιτισμένες, υψηλής ποιότητας, ελκυστικές και να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες του ώριμου περιεχομένου".

Στη συνέχεια, οι παίκτες θα αρχίσουν να βλέπουν περιεχόμενο 17+ στο hub της πλατφόρμας τις επόμενες εβδομάδες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*