Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιφερειακά του PS3 ίσως γίνουν συμβατά με το PS5, με βάση νεά πατέντα της Sony

*
Σύμφωνα με μια νέα πατέντα, η Sony πιθανό να προσπαθήσει να κάνει συμβατά παλαιότερα περιφερειακά ή φορητές κονσόλες, με σύγχρονα συστήματα PlayStation. Η πατέντα παρουσιάζει ένα DualShock controller, ένα Sony Media Remote, κάτι που μοιάζει με PlayStation Mouse, ένα EyeToy, ένα PlayStation Move wand και ένα memory card να συνεργάζονται μέσω emulation με το PlayStation 5. Πολλά από τα περιφερειακά αυτά έχουν αποσυρθεί εδώ και καιρό από τη Sony. Το πλέον ενδιαφέρον στοιχείο της πατέντας είναι πως τα περιφερειακά προέρχονται κυρίως από την εποχή του PS3, οπότε τα παραπάνω ίσως αποτελούν μέρος της εταιρείας να προσομοιώσει τη λειτουργία όλου του συστήματος. Επίσης, σημειώνεται ότι εκτός από τα PS Move Wands, τη στιγμή αυτή δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω διαθέσιμο προς αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • Εμένα με ενδιαφέρει η SONY, να βάλει στο PS5 φυσικό Backwards Compatibility με τα Retail του PS3.....όλα τα άλλα για μένα, είναι να 'χαμε να λεγαμε!

      ΑΛΛΆ ΝΑΙ ΞΈΡΩ ΞΈΡΩ......Το να βάλεις φυσικό Backwards Compatibility για τα Retail του PS3 στο PS4, (και πόσο μάλλον στο PS5 δλδ που είναι και ισχυρότερο του PS4) είναι απλά αδύνατον!!

      Βλέπεις η SONY έχει κάνει τον ευκολόπιστο κόσμο να πιστέψει, ότι η αρχιτεκτονική του PS3 είναι πυρηνική φυσική και άρα είναι αδύνατο να εξομοιωθεί!! ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΛΆ...........................

      • joehok
      • Οριακά flat earth λογική . Όλες οι emulation κοινότητες τα έχουν βρει σκούρα με το προβληματικό ps3 και τον τρόπο που αντιμετώπιζε την αρχιτεκτονική των επεξεργαστών .

        • LORDSNAKE
        • To ότι όλες οι emulation κοινότητες τα έχουν βρει σκούρα με το προβληματικό PS3. (όπως το λες συ) Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και η SONY που το σχεδίασε, δεν μπορεί!

          Γιατί άλλο είναι δεν μπορώ, και άλλο είναι δεν θέλω ώστε να έχω την τέλεια δικαιολογία να ξανα-πουλήσω ξανά από την αρχή όλα τα Games του PS3 γαιτί έτσι γουστάρω..................

*