Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περικοπές προσωπικού φέρνει η αλλαγή πολιτικής της Sony για την προώθηση του PlayStation

*
H Sony προχώρησε σε περικοπές προσωπικού του PlayStation από τα γραφεία της στη Β. Αμερική. Πρόκειται για περίπου 90 άτομα, οι περισσότεροι πωλητές και εργαζόμενοι σε θεσεις marketing. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Axios, αυτό αποτελεί μέρος της αλλάγής της πολιτικής της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα θα πάψουν να λειτουργούν τα τμήματα εμπόρων, που απαρτίζονταν από πωλητές οι οποίοι επισκέπτονταν τα καταστήματα για να πουλήσουν προϊόντα του PlayStation και να ενημερώσουν το προσωπικό για αυτά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Sony αναμένεται να επικεντρωθεί σε πιο άμεσο marketing προς τους καταναλωτές μιας και απομακρύνεται από τις πωλήσεις μέσω καταστημάτων λιανικής και τις φυσικές εκδόσεις video games. Οι περικοπές προσωπικού έρχονται σε μια περίοδο που τα οικονομικά της εταιρείας έχουν θετικό πρόσημο. Μάλιστα το προηγούμενο οικονομικό έτος, τα έσοδά της ήταν γύρω στα $25 εκ.


Όσον αφορά τα video games που πουλήθηκαν την ίδια περίοδο, το 65% αφορά ψηφιακές εκδόσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Οι περικοπές προσωπικού είναι πάντα δυσάρεστες.
      Μακάρι να απορροφηθούν σύντομα οι άνθρωποι αυτοί κάπου αλλού για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

*