Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περικοπές προσωπικού στη Digital Bros, μητρική εταιρεία της 505 Games

*
Περικοπές προσωπικού ανακοίνωσε η Digital Bros, μητρική εταιρεία της 505 Games και άλλων studios που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία των video games. Σύμφωνα με τη Digital Bors, αυτό αποτελεί μέρος μιας επανεξέτασης των αναγκών του οργανισμού και των projects που βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης, με το αποτέλεσμα να είναι η απόλυση του 30% των υπαλλήλων της. Αυτό σημαίνει ότι από τους 442 ανθρώπους που εργάζονται για λογαριασμό της παγκοσμίως, οι 130 θα χάσουν τη δουλειά τους.

Οι περικοπές επηρεάζουν τη 505 Games, τη δημιουργό του Assetto Corsa Kunos Simulazioni, την Infinity Plus Two που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Puzzle Quest αλλά και DR Studios developer των εκδόσεων του Terraria για φορητές συσκευές, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός με τον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό και να εξασφαλίστεί η μέγιστη λειτουργική αποδοτικότητα.


Στο μέλλον, η Digital Bros θα επικεντρωθεί σε sequels και νέες εκδόσεις επιτυχημένων παιχνιδιών και θα περιορίσει τις παραγωγές υψηλού προϋπολογισμού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*