Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περιορισμοί από την Κίνα σε video games streams που δεν έχουν κρατική έγκριση

*
H China αυξάνει τις προσπάθειές της για τον περιορισμό των streams που πραγματοποιούνται με αντίτυπα παιχιδιών τα οποία δεν έχουν λάβει επίσημη έγκριση από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Reuters, η κυβέρνηση της Κίνας προέβη στην παραπάνω κίνηση, λόγω των ανησυχιών που έχει προκαλέσει το χάος που επικρατεί με το χάος που επικρατεί στο online livestreaming αλλά και ο εθισμός των εφήβων. Οπότε υπάρχει ανάγκη για άμεση λήψη δραστικών μέτρων.

Η δήλωση έρχεται αφότου μια μεγάλη ομάδα fans μπόρεσαν να παρακολουθήσουν Stream παιχνιδιών που δεν έχουν εγκριθεί, όπως το Elden Ring, μέσα από κινεζικές πλατφόρμες, παρά το γεγονός ότι δεν είναι διαθέσιμα για αγορά στη χώρα.


Επιπλέον, όπως αναφέρει ο αναλυτής Daniel Ahmad, κατά μέσο όρο 17,1 εκ. άνθρωποι παρακολουθούσαν καθημερινά streams του Elden Ring παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει άδεια. Τώρα, η κινεζική κυβέρνηση θα κάνει υποχρεωτική την ύπαρξη αδειών για παιχνίδια που γίνονται stream.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*