Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περίπλοκες καταστάσεις οδήγησαν στην ακύρωση του The Lord of the Rings MMO της Amazon

*
Ο επικεφαλής της Amazon Games μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με την ακύρωση του The Lord of the Rings MMO, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν αρκετά χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης.

Σε συνέντευξή του στο GameSpot, ο Christoph Hartmann αποκάλυψε ότι η Middle-earth Enterprises, κάτοχος των αδειών του The Lord of the Rings, αποφάσισε να ενεργοποιήση μια παράγραφο στο συμβόλαιο που υπήρχε, που της επέτρεπε να διακόψει τη συμφωνία, σε περίπτωση που ένας από τους συνεργάτες εξαγοραζόταν.


Μετά από αυτό, τα πράγματα έγινα πολύπλοκα είπε ο Hartmann. Και παρά το γεγονός ότι η Amazon προσπάθησε να συνεχίσει να εργάζεται στο project με την Tencent, στο τέλος αποχώρησε, καθώς οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν.

"Το ερώτημα ήταν, βεβαίως, αν θα μπορούσαμε να δουλέψουμε με την Tencent για να κάνουμε κάτι, όμως έχω την αίσθηση πως είμαστε πολύ μεγάλες ως εταιρείες για να καταφύγουμε σε συνεργάτες για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι όπου εκείνοι θα είχαν την άδεια και εμείς την ευθύνη της ανάπτυξης. Έτσι, αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να μη συνεργαστούμε. Στη συνέχεια, προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε κάτι και με τις δύο πλευρές, όμως υπήρξαν τεράστιες καθυστερήσεις", τόνισε ο Hartmann.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*