Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περίπου 60 παιχνίδια ίσως αποτελέσουν παρελθόν για το PS Now πριν την ανανέωση του PS Plus

*
Σχεδόν 60 παιχνίδια φαίνεται ότι θα αποτελέσουν παρελθόν για την υπηρεσία PlayStation Now, πριν αυτή συγχωνευθεί με το ανανεωμένο PlayStation Plus. Προς το παρόν το PlayStation Now προσφέρει πρόσβαση, μέσω streaming, σε μια σειρά από τίτλους των PS2, PS3 και PS4.

Διαβάστε ακόμη: αυτές είναι οι τιμές των νέων πακέτων PlayStation Plus στην Ελλάδα


Όπως παρατήρησε ο χρήστης του Reddit, Cobra_Bite ορισμένα από τα παιχνίδια που είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμα στην υπηρεσία εμφανίζουν ημερομηνία λήξης τον Μάιο και κάποια άλλοτε εμφανίζονται και άλλοτε όχι. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ανανεωθούν οι σχετικές άδειες, τουλάχιστον 56 παιχνίδια θα εγκαταλείψουν τον κατάλογο του PS Now και δεν θα γίνουν διαθέσιμα στο νέο PS Plus.


H πλήρης λίστα υπάρχει στο Reddit. Σε αυτή περιλαμβάνεται κάθε παιχνίδι Sonic που λανσαρίστηκε μετά το 2008 και τίτλοι της σειράς Metal Gear Solid.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*