Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα από 2000 παιχνίδια verified ή playable στο Steam Deck

*
Η Valve ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 2.000 παιχνίδια είναι πλέον "verified" ή "playable" στο Steam Deck. Η εταιρεία βρίσκεται σε μια συνεχή διαδικασία επισκόπησης του καταλόγου των τίτλων που προσφέρει και καθένας τοποθετείται σε μία από τις τέσσερεις διαθέσιμες κατηγορίες, ανάλογα με το πόσο ομαλή είναι η εμπειρία αναπαραγωγής τους στην φορητή κονσόλα. Με τον τρόπο αυτό οι κάτοχοι του Steam Deck έχουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με το ποια παιχνίδια αποδίδουν καλύτερα στη νέα συσκευή.

Ένα παιχνίδι που τοοθετείται στην κατηγορία "verified" σημαίνει ότι τρέχει τέλεια στο Steam Deck με button controls. Αν είναι "playable", τότε ίσως έχει κάποια μικρής σημασία θέματα, όπως η ανάγκη χρήσης της οθόνης αφής ή του εικονικού πληκτρολογίου, το κείμενο εντός του παιχνιδιού ίσως έχει μικρού μεγέθους γραμματοσειρά ή κάποιες λειτουργίες μπορεί να μην είναι αυτοματοποιημένες.


Τη στιγμή αυτή υπάρχουν 1.109 παιχνίδια verified και 1.017 playable στο Steam Deck.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*