Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες οι πωλήσεις για video games του PS4 το 2023 στην Ευρώπη παρά για τα Xbox Series X|S

*
To 2023 πουλήθηκαν στην Ευρώπη περισσότερα παιχνίδια του PlayStation 4 σε σχέση με τον αντίστοιχο αριθμό για Xbox Series X και Xbox Series S. Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από τη GSD, που παρακολουθεί τις πωλήσεις video games- σε φυσική και ψηφιακή μορφή- στις κυριότερες αγορές της Ευρώπης. Ένας από τους λόγους ίσως είναι η ύπαρξη του Xbox Game Pass, όμως αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό είναι το πόσο δημοφιλής είναι η υπηρεσία αυτή στη γηραιά ήπειρο.

Σύμφωνα πάντοτε με τη το 2023 σημειώθηκε αύξηση 671% από έτος σε έτος στις πωλήσεις του PS4. Αντίθετη πορεία ακολούθησε το hardware των Xbox Series X και Xbox Series S, με πτώση 18%, παρόλα αυτά πουλήθηκαν περισσότερα σε σύγκριση με το PS4.


Την ίδια περίοδο πουλήθηκαν 182 εκ. παιχνίδια για κονσόλες και PC, περισσότερα κατά 1,7% συγκριτικά με το 2022. Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ήταν αυτή των υπολογιστών και ακολούθησαν κατά σειρά τα PS5, Nintendo Switch, PS4, Xbox Series X και Xbox Series S. Πτώση, από έτος σε έτος, στις πωλήσεις software καταγράφτηκε μόνο για το Nintendo Switch και το PS4.

Κορυφαία σε πωλήσεις παιχνίδια ήταν τα: EA Sports FC, Hogwarts Legacy, FIFA 23, Call of Duty: Modern Warfare 3 και Grand Theft Auto 5. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*