Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες πληροφορίες για την Junker Queen του Overwatch 2 (trailer)

Με μια σειρά από trailers, η Blizzard αποκάλυψε λίγες παραπάνω πληροφορίες για την Junker Queen, την νέα ηρωίδα του Overwatch 2 που θα είναι διαθέσιμη στη Beta του παιχνιδιού. Σύμφωνα με το trailer, η Junker Queen εξορίστηκε από την Junkertown σε πολύ νεαρή ηλικία και επιστρέφει για να πολεμήσει τον King. Από ότι φαίνεται, η Junker Queen προσπαθεί να δημιουργήσει μια δυνατή κοινότητα στo χερσότοπο της Αυστραλίας.

Η Junker Queen, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι tank, ενώ είναι ταχύτατη και προκαλεί αρκετή ζημιά. Μπορεί να κάνει charge στους αντιπάλους, να κάνει heal τον εαυτό της και να δώσει ένα boost στην ζωή και στα movements των συμπαικτών της.

Σύμφωνα με τον lead narrative designer του Overwatch 2 Gavin Jurgens-Fyhrie, η Junker Queen βοήθησε την ομάδα ανάπτυξης να προσεγγίσει με διαφορετικό τρόπο τα tanks και να κάνει τους bruisers του παιχνιδιού πιο δυνατά.

Tέλος, κουβαλάει ένα τεράστιο axe με όνομα Carnage, κάτι που είχε μαζί της από τα early concept art teases του 2017, όταν κυκλοφόρησε το Junkertown map στο πρώτο παιχνίδι Overwatch.
Θυμίζουμε πως το Overwatch 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει σε free-to-play Early Access στις 4 Οκτωβρίου 2022. Θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One και PC.

Παρακολουθήστε παρακάτω το νέο cinematic trailer:





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*