Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερες πωλήσεις για Xbox Series X και Xbox Series S από το PlayStation 5 στην Ιαπωνία την περασμενη εβδομάδα

*
Το Xbox φαίνεται να πουλάει περισσότερο σε σχέση με το PlayStation 5 στην Ιαπωνία το τελευταίο διάστημα, καθώς η Sony αντιμετωπίζει προβλήματα διαθεσιμότητας. Σύμφωνα με τα δεδομένα από το Famitsu, πουλήθηκαν 6.695 κονσόλες Xbox Series X και Xbox Series S την περίοδο 13-19 Ιουνίου. Την ίδια περίοδο πουλήθηκαν 3.035 PlayStation 5. Αν και η Sony βρίσκεται πολύ μπροστά από το Xbox στην ιαπωνική αγορά, αυτή η περίοδος είναι η δεύτερη που η κονσόλα επόμενης γενιάς της Microsoft πουλάει περισσότερο από αυτή της Sony.

Τον προηγούμενο μήνα, την περίοδο 9- 15 Μαΐου η Microsoft πούλησε 6.120 Xbox Series S και 105 Xbox Series X. Από το αντίπαλο στρατόπεδο, η Sony κατάφερε να πουλήσει 2.963 κονσόλες PlayStation 5.

Από ότι φαίνεται, η Sony έχει πρόβλημα στις προμήθειες τις και δεν μπορεί να εφοδιάσει τα καταστήματα με αρκετά PlayStation 5. Αντίθετα, τα Xbox Series X και Xbox Series S - ειδικά το δεύτερο - είναι πιο εύκολο να βρεθούν διαθέσιμα σε καταστήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*