«Νομίζω ότι το Cyberpunk είναι προφανώς μια μοναδική αμερικανική ιστορία», είπε. «Είναι πολύ σαν την ενέργεια punk και γράφτηκε από έναν Αμερικανό, οπότε φαίνεται σωστό να το κάνουμε στην Αμερική».
Ο βοηθός game director Paweł Sasko έδωσε στη συνέχεια το παράδειγμα μιας κατάστασης όπου το Cyberpunk 2077 δεν έμοιαζε και πολύ αμερικάνικο. Όπως λέει ο Sako, τα καλύμματα των φρεατίων μοιάζουν περισσότερο με αυτά που χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη αντί για την Αμερική όπου βρίσκεται το σκηνικό του παιχνιδιού.
Ο Hernberg πρόσθεσε: “Τα πεζοδρόμιά μας είναι διαφορετικά, τα χρώματά μας άλλα σε όλες τις πινακίδες. Τα πάντα είναι ελαφρώς διαφορετικά”.
Αποκτήστε Assassin’s Creed videogames με έκπτωση έως και 90%!



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity