Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότεροι από 20 εκατομμύρια παίκτες για το MultiVersus μέσα σε μόλις έναν μήνα

*
Η Warner Bros. Games ανακοίνωσε ότι το MultiVersus έφτασε τους 20 εκατομμύρια παίκτες μέσα στον πρώτο μήνα διάθεσής του.

Στις 19 Ιουλίου 2022 διατέθηκε η open beta του MultiVersus για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC, ενώ το πλήρες λανσάρισμά του με το Season 1 ακολούθησε στις 15 Αυγούστου ’22. Πρόκειται για ένα free-to-play fighting game με πολλά crossovers που αναπτύχθηκε από την Player First Games.

Το Season 1 update έφερε πολλές διορθώσεις και αυξομειώσεις στη δύναμη χαρακτήρων όπως Bugs Bunny, Velma, Finn, Arya Stark, LeBron James και Wonder Woman. Στο πλαίσιο του Season 1 θα ακολουθήσει η προσθήκη των Morty Smith (Rick and Morty), Black Adam (DC), Stripe (Gremlins), Rick Sanchez (Rick and Morty) μέσα στους επόμενους μήνες. Μαζί αναμένονται και περισσότερα modes όπως τα Classic Arcade και Ranked.

Ο τίτλος της Warner συνεχίζει ακάθεκτος και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στην κοινότητα του gaming.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*