Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Peter Moore: Το Xbox “ενθάρρυνε” τα console wars για να ωθήσει τον ανταγωνισμό

*
Το πρώην διευθυντικό στέλεχος του Xbox, Peter Moore αποκάλυψε σε συνέντευξη του, στο podcast Front Office Sports πως κατά τη διάρκεια της θητείας του αυτός και η ομάδα του “ενθαρρύναν” τα console wars, με σκοπό να ωθήσουν τον ανταγωνισμό αναμεσά στην Microsoft και την Sony.

Όπως αναφέρει ο Moore, ο ανταγωνισμός αυτός βοήθησε τη βιομηχανία και τη Microsoft να επενδύσει περισσότερο στα video games, παρά τα προβλήματα που προκλήθηκαν με το “Red Ring of Death” στο Xbox 360. Ο Peter Moore δήλωσε συγκεκριμένα “Ενθαρρύναμε τα console wars, όχι για να δημιουργήσουμε κάποιο τμήμα, αλλά να προκαλέσουμε ο ένας τον άλλο.” Πρόσθεσε, “εάν η Microsoft δεν είχε σταθεί όρθια μετά το Xbox, μετά τo Red Ring of Death, το gaming θα ήταν ένα φτωχότερο μέρος και δεν θα είχαμε τον ανταγωνισμό που έχουμε σήμερα”. Για το μεγάλο φιάσκο του Red Ring of Death, ο Moore ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “εάν δεν είχαμε λύσει το Red Ring of Death, με τον τρόπου που το κάναμε, ξέρω πολύ καλά πως δεν θα υπήρχε το Xbox σήμερα”.

Το Red Ring of Death αποτέλεσε ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα του Xbox 360, με τον Peter Moore να ανακοινώνει τον Ιούλιο του 2007 πως οι κάτοχοι της κονσόλας θα έχουν εγγύηση τριών ετών και δωρεάν επιστροφή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*