Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: "Μέλη της κοινότητας του Xbox οι κάτοχοι PS5 και Nintendo Switch"

*
Ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer θεωρεί ότι οι κάτοχοι PS5 και Nintendo Switch είναι μέλη της κοινότητας του Xbox.

Μιλώντας στο Famitsu, ο Spencer ρωτήθηκε σχετικά με το όραμά του τώρα που η Microsoft ολοκλήρωσε την εξαγορά της Activision Blizzard. Το κορυφαίος στέλεχος του Xbox δήλωσε ότι αυτό επιτρέπει στην εταιρεία του να φέρει παιχνίδια της στο PS5 και στο Nintendo Switch, οπότε τους θεωρεί μέλη της κοινότητας του Xbox.


Ο Spencer θεωρεί ότι στην κοινότητα αυτή ανήκουν ήδη οι κάτοχοι ROG Ally και Steam Deck, τη στιγμή που έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με παιχνίδια που έχουν ως εκδότη το Xbox, όπως το Redfall και το Starfield. Ακρίβώς με την ίδια λογική βλέπει ο Spencer τους χρήστες των PS5 και Nintendo Switch, τώρα που η Activision Blizzard και παιχνίδια όπως το Call of Duty: Modern Warfare 3 και το Overwatch 2 έχουν περάσει υπό τον έλεγχο της Microsoft. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Από τη στιγμή που έχει exclusives, και θα συνεχίσει να έχει στις κονσόλες της, η δήλωση είναι ατυχής και χαζή. Το GP αποκλείεται να πάει στον ανταγωνισμό γιατί θα χάσουν λεφτά. Από την άλλη μέχρι και οι πέτρες ξέρουν ότι το αποκλειστικό συνδρομητικό της μοντέλο, δεν βγαίνει οικονομικά. Πέρα από εντυπωσιασμό, δεν υπάρχει ουσία.

*