Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Phil Spencer: Το ενδιαφέρον για την εξαγορά της Activision Blizzard επικεντρώνεται στους τίτλους για φορητές συσκευές

*
Μιλώντας στο πλαίσιο του Wall Street Journal Tech Live event, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard. Σημείωσε ότι η διαφάνεια γύρω από μια τέτοια σημαντική συμφωνία είναι εγγυημένη και αποκάλυψε ότι έχει συχνές συναντήσεις με ρυθμιστικές αρχές από όλο τον κόσμο.

"Μπορεί να προκαλεί έκπληξη στον κόσμο, αλλά δεν είμαι ειδικός στο να συνάπτω συμφωνίες 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων», είπε. "Αλλά ξέρω ότι είμαστε πολύ επικεντρωμένοι στο να λάβουμε έγκριση από τις βασικές ρυθμιστικές αρχές και περνάω πολύ χρόνο στις Βρυξέλλες, στο Λονδίνο και με την FTC εδώ στις ΗΠΑ".


«Θα έλεγα ότι οι συζητήσεις ήταν πολύ δίκαιες και ειλικρινείς. Είναι μια μεγάλη πρόταση εξαγοράς, δεν υπάρχει αμφιβολία. Η Microsoft, στον ρόλο της στον κλάδο της τεχνολογίας, είναι μια μεγάλη εταιρεία και νομίζω ότι η συζήτηση γύρω από μια εξαγορά αυτού του μεγέθους είναι δικαιολογημένη και εκτίμησα τον χρόνο που αφιέρωσα".

Και πρόσθεσε: "Είμαστε πραγματικά επικεντρωμένοι στην έγκριση της συμφωνίας στις αγορές – είμαι σίγουρος για αυτό. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ήμουν στο Λονδίνο, συνεχίζω να έχω συζητήσεις με όλα τα ρυθμιστικά συμβούλια και παραμένω βέβαιος ότι θα εγκριθεί η συμφωνία".

Στη συζήτηση με τη Wall Street Journal, ο Spencer επανέλαβε τη θέση της Microsoft ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί CoD σε πλατφόρμες PlayStation στο άμεσο μέλλον. Επιπλέον, τόνισε ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται περισσότερο για το τι θα μπορούσε να της προσφέρι η η προσθήκη της Activision Blizzard στην ανάπτυξη τίτλων για φορητές συσκευές.

"Το πλάνο μας είναι ότι ειδικά το Call of Duty θα είναι διαθέσιμο στο PlayStation, που είναι αυτό το οποίο ρωτάτε, αλλά όταν σκέφτομαι τα σχέδιά μας, θα ήθελα πολύ να το δω στο Switch και να παίζεται σε πολλές διαφορετικές οθόνες", συμπλήρωσε.

"Αλλά αν επανέλθουμε στο γιατί αυτή η συμφωνία είναι σημαντική για εμάς, όταν ξοδεύετε το ποσό που ξοδεύουμε και εξετάσετε τις ευκαιρίες στο gaming, θα διαπιστώσετε ότι αυτές αφορούν ουσιαστικά τις φορητές συσκευές".

"Ο περισσότερες συζητήσεις αφορούν τις κονσόλες και τον τρόπο με τον οποίο το Xbox και το PlayStation ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Αλλά όταν σκεφτόμαστε τα τρία δισεκατομμύρια άτομα που παίζουν video games, υπάρχουν μόνο περίπου 200 εκατομμύρια νοικοκυριά που παίζουν σε κονσόλα. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που παίζουν, το κάνουν στη συσκευή που είναι ήδη στην τσέπη τους, που είναι το τηλέφωνό τους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*