Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pictonico: Η Nintendo μετατρέπει τις φωτογραφίες του κινητού σας σε mini-game

*
H Nintendo ανακοίνωσε το Pictonico, ένα νέο mobile παιχνίδι που μετατρέπει τις φωτογραφίες του χρήστη σε mini-games και θα κυκλοφορήσει σε iOS και Android στις 28 Μαΐου. Η ιδέα θυμίζει έντονα WarioWare, κάτι που βγάζει νόημα αφού τα mini-games είναι σύντομα, αλλόκοτα και βασίζονται σε καθημερινές φωτογραφίες από το κινητό ή σε νέες λήψεις μέσα από την εφαρμογή. Το Pictonico θα είναι δωρεάν για λήψη, αλλά μόνο μια μικρή επιλογή mini-games θα είναι διαθέσιμη ως demo, ενώ το υπόλοιπο περιεχόμενο θα ξεκλειδώνει με αγορά «volumes». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Volume 1 κοστίζει 5,99 δολάρια και το Volume 2 7,99 δολάρια, με έως και 80 mini-games συνολικά να διατίθενται μέσα από όλα τα volumes.

Η Nintendo περιγράφει μερικά από τα mini-games με χιουμοριστικό ύφος, όπως σκηνές με κόκκινο χαλί, προετοιμασία φαγητού, ή “αμήχανες” φωτογραφικές στιγμές με φίλους και συγγενείς. Το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο Apple App Store και στο Google Play Store.


Σύντομα, στο επόμενο State of Play, η ανακοίνωση του Hogwarts Legacy 2

 
Πρόσθεσε το Enternity.gr στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*