Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πηγές αναφέρουν πως το Gears 6 θα είναι το πρώτο open world παιχνίδι της σειράς

*
Έχουν περάσει σχεδόν 4 χρόνια από την κυκλοφορία του Gears 5 και πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν έναν ακόμη τίτλο. Σε ένα πρόσφατο podcast του XboxEra, ο insider Speshal Nick αναφέρει πως η κυκλοφορία του Gears 6 είναι λίγο μακριά. Επιπλέον, δήλωσε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο επόμενος τίτλος να είναι εντελώς open-world, κάτι που δεν έχει πραγματοποιηθεί στο παρελθόν της σειράς.

Το Gears 6 σύμφωνα με τον insider θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο περιβάλλον καθώς στην ανάπτυξη του θα βοηθούσε και η μεταφορά σε Unreal Engine 6, η οποία υποστηρίζει πιο ανοιχτά περιβάλλοντα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κατάσταση σύμφωνα με τον SpeshalNick είναι παρόμοια με ένα ακόμη franchise της Microsoft, το Halo. Ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς, Halo Infinite, είχε open-world campaign.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*