Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Pioneers of Patagonia: Ο πολυαναμενόμενος τίτλος του Steam έγινε ήδη καλύτερος

*
Το Pioneers of Patagonia, ένας από τους πολυαναμενόμενου τίτλους στο Steam όπου μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας πόλεις, έχει λάβει νέο περιεχόμενο λίγο πριν την early access που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Το παιχνίδι παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Steam Next Fest και οι παίκτες το ανέδειξαν αμέσως καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση της Steam Wishlist του συγκεκριμένου είδους, ακολουθώντας μεγάλες κυκλοφορίες όπως τα Frostpunk 2 και Manor Lords. Η Wertich,θεωρείται καινοτόμα στο είδος των city building και η κυριαρχία της στο mainstream κοινό είναι αναμφισβήτητη, ιδίως μετά την κυκλοφορία του The Settlers.


Παρόλο που η early access θα ξεκινήσει στις 13 Δεκεμβρίου, η εταιρεία ανάπτυξης πρόσθεσε τις τελευταίες της πινελιές, όπως map generator, με τη χρήση του οποίου θα δημιουργείται νέα τοπία μέσα σε εξήντα δευτερόλεπτα. Η πορεία σας δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αποφεύγοντας ληστές, φαντάσματα και λυκανθρώπους. Για να προστατέψτε τους συμμάχους σας θα πρέπει να οργανωθείτε και να εκπαιδεύσετε μαχητές, από δασοφύλακες μέχρι Fearnaughts, για να διατηρήσετε την ασφάλεια του οικισμό σας.

Τέλος, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το νέο trade system και να αλληλεπιδράτε με άλλους οικισμούς, να κάνετε συμμαχίες συλλέγοντας πληροφορίες για τους κατοίκους άλλων οικισμών αποκτώντας έτσι περαιτέρω έλεγχο στον χάρτη του παιχνιδιού. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*