Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιστοί fans του Red Dead Online διοργάνωσαν "διαδικτυακή κηδεία" για τον τίτλο

*
Στις 13 Ιουλίου, το βράδυ, πιστοί fans του Red Dead Online διοργάνωσαν "κηδεία" για τον αγαπημένο τους τίτλο. Η αφορμή τους ήταν πως εδώ και πολύ καιρό, δεν προστίθεται νέο περιεχόμενο στο online κομμάτι του Red Dead Redemption 2.

Οι παίκτες ντύθηκαν στα μαύρα και μαζεύτηκαν στα διάφορα νεκροταφεία του χάρτη του Red Dead Online. Κάποιοι χρήστες όπως ο παρακάτω εξέφρασαν την στεναχώρια τους με μια σφαίρα από το revolver τους.


Η “κηδεία” είχε ανακοινωθεί μια βδομάδα νωρίτερα, με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου από τότε που έχει να μπεί κάποιο ουσιαστικό περιεχόμενο στον τίτλο της Rockstar. Οι fans του Red Dead Online έχουν αγανακτήσει με την διαφορά υποστήριξης που υπάρχει μεταξύ του GTA Online και του αγαπημένου τους western.

Ο ίδιος ο Roger Clark, voice actor του Arthur Morgan αναγνώρισε την διοργάνωση του community με ένα δικό του Tweet.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*