Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή μια ακόμα καθυστέρηση για το Test Drive Unlimited Solar Crown (trailer)

Πολύ πιθανό η Nacon να καθυστερήσει ξανά την κυκλοφορία του Test Drive Unlimited Solar Crown. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο trailer για το παιχνίδι, όπου παρουσιάζεται η εξερεύνηση εκτός δρόμου και πλάνα από τον ανοικτό κόσμο. Δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, πέρα από ένα αόριστο πως αναμένεται μέσα στο 2024.

"Γνωρίζουμε ότι θέλετε μια ημερομηνία κυκλοφορίας και καταλαβαίνουμε την αγωνία σας. Συμμεριζόμαστε την αγωνία σας".


"Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει εξεταστεί πολλές φορές, θέλουμε να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας με το Test Drive Unlimited Solar Crown είναι όσο πιο ομαλή, σταθερή και διασκεδαστική γίνεται. Πολλοί από εσάς μας το έχετε ήδη επισημάνει: να αφιερώσουμε χρόνο για να κυκλοφορήσουμε ένα παιχνίδι που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας".

"Γι' αυτό εργαζόμαστε συνεχώς σε διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της σταθερότητας της υποδομής των servers και της βελτιστοποίησης της απόδοσης του παιχνιδιού".

"Όταν καταλάβουμε ότι αυτοί οι δύο τομείς είναι σταθεροί, θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας την πολυαναμενόμενη ημερομηνία λανσαρίσματος, στη συνέχεια να διασχίσουμε τη γραμμή του τερματισμού και να ξεκινήσουμε τη μεγάλη μας περιπέτεια μαζί".

"Εν τω μεταξύ, θα ξεκινήσουν σύντομα περισσότερες δοκιμαστικές φάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Closed Playtest 3, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο σε εμβέλεια και σε περισσότερες περιοχές".

Το Test Drive Unlimited Solar Crown αναμένεται για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam, Epic Games Store). Ως τώρα γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024. Για να δούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*