Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλακώνια στο Waffle House, οι fans του Tekken 8 ζητούν πίστα εκεί από τον Katsuhiro Harada!

*
O Katsuhiro Harada δέχεται σωρεία μηνυμάτων να βάλει το Waffle House στο Tekken 8 ως πίστα και ο δημιουργός έκανε μια σχετική ανάρτηση για το σπαμάρισμα στο X/Twitter. Το Waffle House έχει γίνει σχεδόν meme στις ΗΠΑ, αφού είναι μία αλυσίδα καταστημάτων με 24ωρη λειτουργία και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έχει γίνει και μέρος που οι επισκέπτες τις παίζουν κατά καιρούς.

Με δεδομένο ότι μάχες γίνονται έξω και μέσα στα καταστήματα ακόμη και τα ξημερώματα, πολλοί θεώρησαν σοφό να μεταφέρουν αυτό το αίτημα στον Harada. Ο ίδιος φαίνεται να απόρησε από τα πολλά μηνύματα και ανέβασε στο X/Twitter ένα σχετικό ερώτημα για να καταλάβει τι συμβαίνει: «ΟΚ, θα ρωτήσω μία φορά για αυτό το αίτημα. Γιατί μου ζητούν κοινότητες το Waffle House; Παρακαλώ εξηγήστε μου το αίτημα, με την original ιστορία και το background της. Αναμένω περαιτέρω εξηγήσεις από κάποιον που ξέρει περισσότερα».




Όταν κάποια στιγμή κατάλαβε τι συμβαίνει και του απάντησαν και χρήστες με videos για το τι συμβαίνει στα συγκεκριμένα καταστήματα, ο Harada απάντησε πως υπάρχει θέμα δικαιωμάτων και αν η πρότασή του στα κεντρικά του Waffle House απορριφθεί, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.



Πέραν του χαβαλέ της υπόθεσης, υπάρχει ένα λεπτό θέμα με την αλυσίδα και τους εργαζομένους της, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίες, το ξύλο που πέφτει στα καταστήματα, τους χαμηλούς μισθούς και την ελλιπή ασφάλεια που βάζει σε κίνδυνο ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*