Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλάνα από την ανάπτυξη και νέο trailer παρουσίασε η Funcom για το Dune: Awakening

Η Funcom κυκλοφόρησε ένα νέο trailer και ένα developer diary για το open-world survival MMO Dune: Awakening. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο "Creating Worlds: From Book to Film to Game" developer diary η Funcom μας ταξιδεύει στη καρδιά του Arrakis. Οι συνεντεύξεις με τους Greig Fraser και Joel Bylos αποκαλύπτουν τη σχέση του παιχνιδιού με τις πρόσφατες ταινίες. Από την άλλη, το "Survive Arrakis" trailer δείχνει πως ο παίκτης μπορεί να μαζέψει υλικά για τη βάση του, να εξερευνήσει τις ερήμους με πληθώρα μέσων, να μάθει techniques και abilities από τα Great Schools of the Imperium και πολλά άλλα.

Θυμίζουμε πως το Dune: Awakening αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam). Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστη η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.


Δείτε παρακάτω τα νέα trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*