Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation 5 και Marvel's Spider-Man 2 στην κορυφή των προτιμήσεων των video gamers στις Η.Π.Α. τον Οκτώβριο

*
To PlayStation 5 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες εισπράξεις και τον μεγαλύτερο αριθμό πωληθέμτων συστημάτων τον Οκτώβριο του 2023. Στην πρώτη κατηγορία ακολούθησαν στη δεύτερη θέση τα Xbox Series X|S και στη δεύτερη το Nintendo Switch. Σε σχέση με το προηγούμενο έτος και παρά την κυκλοφορίων πολλών ποιοτικών τίτλων, οι πωλήσειε σε hardware ήταν μειωμένες κατά 23%, με τη συνολική δαπάνη των καταναλωτών να φτάνει τα $327 εκ.

Στο κομμάτι των video games, νέες κυκλοφορίες καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Πρόκειται, κατά σειρα για το Marvel's Spider-Man 2, το Super Mario Bros. Wonder και το Assassin's Creed Mirage. Ποιος ξέρει βέβαια ποια θα ήταν η κατάσταση αν η Nintendo κοινοποιούσε στοιχεία για τις πωλήσεις από το eShop της. Στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν συνολικά έξι τίτλοι που λανσαρίστηκαν τον περασμένο μήνα. Τα χρήματα που ξόδεψαν οι καταναλωτές σε αγορές video games, microtransactions, DLC, και συνδρομητικές υπηρεσίες ήταν $3,56 δηλαδή μειωμένα σε ποσοστό 4% από έτος σε έτος.


Για αγορές περιφερειακών δαπανήθηκαν $147, (-2% από έτος σε έτος). Πρώτο σε προτιμήσεις ήταν το "Midnight Black" PS5 Dual Sense controller.

Η πρώτη δεκάδα των video games charts διαμορφώνεται ως εξής:

1. Marvel's Spider-Man 2
2. Super Mario Bros. Wonder*
3. Assassin's Creed: Mirage
4. Madden NFL 24
5. EA Sports FC 24
6. Mortal Kombat 1
7. UFC 5
8. NHL 24
9. Sonic Superstars
10. Hogwarts Legacy

*Χωρίς στοιχεία για τις πωλήσεις σε ψηφιακή μορφή 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*