Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation eSports: Η Sony ενισχύει τον τομέα του κυβερνοαθλητισμού

*
Η ομάδα του PlayStation έχει δείξει πως θέλει να επενδύσει στο competitive gaming και τα eSports και έτσι ανακοίνωσε τη δημιουργία του PlayStation eSports. Μην φανταστείτε, πάντως, κάτι τρομερό, αφού απλά πρόκειται για ένα νέο κανάλι στο YouTube που ουσιαστικά θα φιλοξενεί όλο το σχετικό περιεχόμενο που αφορά τα franchises και τις κονσόλες της Sony.



Το κανάλι θα προσφέρει ακόμη συνεντεύξεις με επαγγελματίες παίκτες, highlights από διοργανώσεις και πολύ αποκλειστικό περιεχόμενο. Αναμένεται μάλιστα να ενισχύσει την ενότητα των PlayStation Tournaments και να δούμε μία ακόμη συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών ξεχωριστών projects. Και όλα αυτά έρχονται μετά την επένδυση του PlayStation στα του EVO και άλλων τουρνουά. Περισσότερα στο επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*