Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus: Η Sony γιορτάζει τον ένα χρόνο της ανανεωμένης υπηρεσίας με διαγωνισμούς και δώρα

*
Η Sony γιορτάζει τον ένα χρόνο λειτουργίας του ανανεωμένου PlayStation Plus, με πλούσιους διαγωνισμούς και δώρα για τα μέλη.

Καταρχάς, από τις 20 έως τις 30 Ιουνίου θα τρέξει διαγωνισμός και θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα PS5 και ένα PS VR2. Λεπτομέρειες για τους όρους συμμετοχή εδώ.


Επίσης, την ίδια περίοδο, τα μέλη του PlayStation Plus θα λάβουν στο email τους κωδικούς για την απόκτηση avatars σχετικά με δημοφιλή παιχνίδια που έχει προσφέρει η υπηρεσία.

Ακόμα, από τις 20 έως τις 30 Ιουνίου, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν δικά τους τρία συλλεκτικά ψηφιακά δαχτυλίδια στο πλαίσιο των PlayStation Star Campaigns.







Επιπλέον, το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου το online multiplayer θα είναι δωρεάν για τους κατόχους PS5 και PS4.

Τέλος, στις 24 και 25 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τρίμηνη συνδρομή PlayStation Plus Extra ή Premium. Όσο για το τι πρέπει να κάνετε, αν είστε κάτοχος PS5 επιλέξτε το challenge card από το Game Hub του Sackboy a Big Adventure. Εντός του παιχνιδιού θα μπορέσετε να το εντοπίσετε στα Knitted Knight Trials μέσω του Pause Menu ή του World Map.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*