Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Plus Premium: Δεν θα υποστηρίζουν όλα τα PS1, PS2 και PSP games υψηλότερο ρυθμο ανανέωσης

*
Το νέο PlayStation Plus θα λανσαριστεί τον Ιούνιο και από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, ο Jim Ryan δίνει τη μία συνέντευξη μετά την άλλη, εξηγώντας τα χαρακτηριστικά της αναδιαρθρωμένης υπηρεσίας. Ένα σημείο στο οποίο στάθηκε είναι ο ρυθμός ανανέωσης και τα επιπλέον χαρακτηριστικά τίτλων των PS1, PS2 και PSP που θα τρέχουν σε PS4 και PS5.

Όπως εξήγησε ο Jim Ryan δεν θα μπορούν όλα τα παιχνίδια παλαιότερων συστημάτων να τρέχουν σε υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης.


"Το επόμενο διάστημα θα μοιραστούμε νέες λεπτομέρειε, όμως έχου ακούσει από αυτούς που τα έχουν δοκιμάσει, πως τα παιχνίδια αυτά τρέχουν πολύ καλά σε PS4 και PS5. Ομως, τα επιπλέον χαρακτηριστικά θα υποστηρίζονται ανά περίπτωση".

Αυτό σημαίνει ότι κάποια παιχνίδια απλά θα τρέχουν όπως στα original συστήματα. Επίσης, περιμένουμε να ανακοινωθεί και η λίστα με τους περισσότερους από 340 τίτλους των PS1, PS2 και PSP που θα είναι διαθέσιμοι μέσω του PlayStation Plus Premium.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*