Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Portal: Video με unboxing της συσκευής και σύγκριση του μεγέθους της με το Steam Deck

Το PlayStation Portal ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στην αγορά, στις 15 Νοεμβρίου και το πρώτο unboxing video της συσκευής είναι γεγονός. Το video που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια δημοσιεύτηκε από το ισπανόφωνο κανάλι Hobby Consolas, όμως δε χρειάζεται να ξέρετε Ισπανικά για να καταλάβετε. Όπως θα δείτε, ο παρουσιαστής του καναλιού συγκρίνει το μέγεθος του PlayStation Portal (που έχει οθόνη 8 ιντσών) με αυτό του Steam Deck της Valve (που φέρει οθόνη 7 ιντσών), ενώ ρίχνει και μια εξονυχιστική ματιά στο σώμα της συσκευής.

Εδώ να θυμίσουμε πως, παρόλο που η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation Portal έχει οριστεί για τις 15 Νοεμβρίου, στη χώρα μας δεν αναμένεται να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων την ίδια ημέρα. Μείνετε συντονισμένοι για ότι νεότερο σχετικά με τη συσκευή, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να γνωρίζουμε τα πάντα σχετικά με την έλευσή της και στην Ελλάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*