Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Ανακοινώθηκε το Project Q, η νέα φορητή συσκευή streaming της Sony (trailer)

Οι φήμες για μια φορητή συσκευή streaming από τη Sony επιβεβαιώθηκαν, καθώς η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα το Project Q.

Το Project Q είναι ένα χειριστήριο DualSense με ενσωματωμένη οθόνη 8 ιντσών, με την ικανότητα streaming τίτλων του PlayStation 5, με τη χρήση Wi-Fi. Η συσκευή θα μπορεί να αναπαράγει τίτλους του PS5 οπουδήποτε και αν βρίσκεται, όντας το επόμενο μεγάλο βήμα της Sony στον χώρο του remote gaming.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που γίνονται διαθέσιμες, η οθόνη του Project Q είναι HD, συνάδοντας με τη φημολογία που ήθελε τη συσκευή να αναπαράγει περιεχόμενο στα 60fps, με ανάλυση 1080p. Στο αριστερό και στο δεξί μέρος της οθόνης βρίσκονται τα δύο άκρα του χειριστηρίου DualSense, με τη Sony να αναφέρει πως αμφότερα έρχονται με όλες τις λειτουργίες του original. Αυτό σημαίνει πως λειτουργίες όπως haptic feedback και adaptive triggers θα είναι παρούσες.

Περισσότερα αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς το Project Q θα βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων εντός του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*