Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Ανακοινώθηκε το Towers of Aghasba (trailer)

Η Dreamlit Games, ανακοίνωσε κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase το νέο open-world builder παιχνίδι της, Towers of Aghasba. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC μέσα στο 2024.

Στο επερχόμενο παιχνίδι, ο παίκτης θα μπορεί να χτίσει ένα ολόκληρο fantasy island, χρησιμοποιώντας εργαλεία και πόρους από το περιβάλλον του. Σύμφωνα με το trailer, φαίνεται πως θα υπάρχουν στοιχεία survival, building αλλά και fighting, καθώς βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να προσπαθεί να αποθήσει πλάσματα με το τόξο του. Ο ίδιος ο developer δηλώνει πως το κοινό στο οποίο στοχεύει ο τίτλος, είναι γενικό κοινό άνω των 12 ετών, με αρέσκεια στα Stardew Valley, Animal Crossing και The Legend of Zelda: Breath of the Wild.


Παρακολουθήστε το trailer της ανακοίνωσης:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*