Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PlayStation Showcase: Ανακοινώθηκε το Ultros, γεμάτο χρώματα (trailer)

H Hadoque, ανακοίνωσε το επερχόμενο παιχνίδι της, Ultros, κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase. Ο τίτλος είναι side scroller με στοιχεία platforming, ενώ την προσοχή τραβάνε τα χρώματα και η ξεχωριστή σχεδίασή του.



Στο Ultros, ο παίκτης θα χειρίζεται την Ouiji, η οποία μόλις προσεδαφίστηκε βίαια σε έναν εξωγήινο πλανήτη, σπίτι μιας οντότητας που ονομάζεται Ultros. Σύμφωνα με τον δημιουργό, το παιχνίδι θα είναι sci-fi με βαθύ Lore και θεματολογία «meta». Επιπλέον, θα βασίζεται σε ένα gameplay mechanic το οποίο θα είναι loop-based , με ικανότητες που θα ξεκλειδώνονται από ένα talent tree. Το σύστημα μάχης του θα είναι close combat, με έμφαση στα combos. Το Ultros αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 και PlayStation 4, κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Δείτε το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*